kuurfoto leverpakkingDetox- kuurdriedaagse voorjaar 2017

Als er klachten zijn is er vaak sprake van ‘vervuiling’ van ons lichaam of van bepaalde orgaanstelsels. Vooral hoofdpijn en migraine, vermoeidheid, huidklachten, allergische reacties, gewichtsproblemen, maag- en darmklachten kunnen een reactie zijn op verkeerde voedingsgewoonten en leefstijl (stress). Met drainagekruiden en ‘loslaattherapieën’ verdwijnt een aantal klachten vaak al. De mogelijkheden zijn talrijk, ook naast reguliere therapieën die eventueel gevolgd worden.

In de praktijk wordt, voorafgaande aan de hoofdtherapie die een patiënt nodig heeft om weer goed te functioneren, meestal een soort ‘schoonmaak therapie’ ingezet. Het geven van voedingsadviezen zijn een natuurlijk onderdeel van consulten in de praktijk en tijdens reinigings- en vastenkuren.  Er is jaarlijks in het voor- en najaar de mogelijkheid met een groepje of individueel een vasten- en reinigings- (detox) kuur te doen.

 

Beste kuurbelangstellende,

Hieronder de mooie folder met informatie voor de kuurdagen van dit voorjaar 2018. Je leest zo met plezier het programma van onze 2 voorjaarskuren nl. van 22-24 maart (ochtend vol) en van 12-14 april 2018 die begeleid worden door mij en Lieneke van Grinsven samen met ons ‘kuurteam’.

In het 25ste jaar van mijn praktijk heb ik besloten de laatste detox/ontspanningskuren te begeleiden dit voorjaar 2018.
Ik ga met een beetje pijn in het hart afscheid nemen van deze mooie activiteit, maar wil ook graag wat meer ruimte maken voor andere dingen. Lieneke zal het stokje overnemen en het op een eigen wijze voortzetten zoals het er nu uit ziet (volgende mail).
Omdat al meer dan de helft van alle beschikbare plaatsen is opgevuld, is het aan te raden niet al te lang te wachten met het insturen van je aanmeldingsformulier. Mocht je je mondeling hebben aangemeld dan hoort daar nu je definitieve inschrijfformulier bij. Hopelijk kunnen we aan alle liefhebbers van zo’n fijne time out in het voorjaar, voldoende ruimte bieden.

Meer informatie volgt na inschrijving, mochten er nog vragen zijn stel ze gerust via de mail of de telefoon.
Met hartelijke groet,

José Verhoeven 06-51612229
www.verhoevennatuurgeneeskunde.nl

Lieneke van Grinsven 0648616327
www.gezondezaken.nl

www.roudonk.nl


Bekijk hier de 
kuurdriedaagse voorjaar 2018 folder

Gebruik voor de kuurdriedaagse dit inschrijfformulier.